Opinie o nas

Ag Sz
Ag Sz
01/12/2022
Ogromne podziękowania dla Pani Oli, która swoimi wprawnymi rękami, zawsze znajdzie wrażliwe miejsce, które wymaga jej interwencji. W tym roku dodatkowo pomogła mi przy skręconej kostce i sprawiła, że szybko wróciłam do sprawnego chodzenia. Przemiła atmosfera, profesjonalne podejście na najwyższym poziomie, a przede wszystkim liczy się człowiek. Bardzo Wam dziękuję 🙂 Gorąco polecam to miejsce i wspaniałych ludzi tam pracujących!!!
Laura Bukowska
Laura Bukowska
24/11/2022
Rehabilitacja stomatologiczna u pana Krzysztofa - jestem w szoku! Wystarczyły DWA spotkania, żebym po wielu latach zablokowania znowu potrafiła otworzyć buzię szeroko. Przesunięta żuchwa również już po tych dwóch spotkaniach zmieniła swoje położenie. Jestem w szoku, że tak szybko można było uzyskać aż tak mocno odczuwalne i widoczne efekty. Szacun 🙂 Były łzy, ale warto. Dziękuję!
XadiX
XadiX
11/11/2022
Martyna Piwowarczyk
Martyna Piwowarczyk
11/11/2022
Jeśli chodzi o Pana Adama to mimo młodego wieku jest to osoba niezwykle kompetentna, miła a nade wszystko pomocna w kontekście moich schorzeń związanych z kręgosłupem. Współpracujemy od 6 miesięcy przy czym wcześniej już kilku lat korzystałam z podobnych terapii. Do tej pory nie przynosiły one jak się okazuje oczekiwanych rezultatów (czego nie widziałam dopóki nie trafiłam „pod skrzydła” tego fizjoterapeuty). Właściwe owe rezultat przyszły od kiedy rozpoczęliśmy współpracę. Szczerze polecam z całego serca Pana Adama przede wszystkim tym, którym schorzenia przeszkadzają w codziennym funkcjonowaniu a także tym, którym ból utrudnia normalne aktywności. Nadmienię , że czas spędzony na zajęciach przynosi nie tylko beneficja zdrowotne ale jest także mile spędzony – oprócz ćwiczeń do domu często wracam z poleconym dobrym filmem na wieczór. Niech najlepszą rekomendacją będzie fakt, że gdy dowiedziałam się, że nie ma już w miejscu do którego uczęszczałam na rehabilitację Pana Adama ja także postanowiłam zmienić ośrodek terapeutyczny na ten sam, w którym pracuje wspomniany specjalista – tylko dlatego abyśmy mogli nadal współpracować.
Tomasz Wieczorek
Tomasz Wieczorek
05/11/2022
Moje kolano po urazie jest jak nowe ! Dziękuje za pomoc i za zaangażowanie 👌
Natalia Wanowska
Natalia Wanowska
05/11/2022
Personel profesjonalny, zna się na rzeczy. Wizyta to sama przyjemność, po kilku wizytach można zapomnieć o istniejących dolegliwościach 🙂
zoria ko
zoria ko
05/11/2022
Kacper Drzewiecki
Kacper Drzewiecki
28/10/2022
Najlepszy fizjoterapeuta w Zabrzu i nie tylko. Profesjonalna obsługa także serdecznie polecam!
Krzysztof
Krzysztof
26/10/2022
Polecam serdecznie ! Plecy naprawione po kilku wizytach 🙂 Konkurencyjne ceny oraz szybkie terminy.
Marcin Konopka
Marcin Konopka
16/10/2022
Polecam 🙂
KRUPA - MED
5.0
Based on 76 reviews
napędzany przez Facebook
Joanna Zielińska
Joanna Zielińska
2024-07-10T17:18:36+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Przemili fizjoterapeuci zaangażowani w swoją pracę. Fizjoterapia z panem... Maksem to czysta przyjemność 💪Polecamczytaj więcej
Aga Wojtyla
Aga Wojtyla
2024-06-11T07:35:32+0000
Bardzo dobrzy i rewelacyjni fizjoteraupeuci. Szeroka gama uslug, konkurencyjne ceny, szybkie terminy, zaangazowanie i... doswiadczenie na najwyzszym poziomie. Korzystam za kazdym razem z uslug gdy jestem w regionie. Specjalne podziekowania dla Pani Hanii, ktora stawiala mnie na nogi po operacji artroskopii w zeszlym roku. Podziekowania dla Pana Kamila i Pana Krzysztofa. xxczytaj więcej
Karolina Bossek
Karolina Bossek
2024-05-31T08:15:00+0000
Polecam z całego serca❤️Przemiła oraz profesjonalna ekipa 🙂 Rzeczowo i konkretnie podchodzą do problemów zdrowotnych z... jakimi się przychodzi. Zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie, a ból faktycznie jest mniej odczuwalny już po pierwszym zabiegu 😊 Jeśli wracać do sprawności fizycznej to tylko tutaj. NAJLEPSI !!! 🥰czytaj więcej
Małgorzata Drobnicka
Małgorzata Drobnicka
2024-05-20T19:07:37+0000
PolecamW szczególności Pan Adam Łątka -ręce które leczą pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do... klienta.Dziękujęczytaj więcej
Kinga Żmuda
Kinga Żmuda
2024-04-24T14:19:29+0000
Miejsce, w którym każdy znajdzie fachową pomoc. Bardzo polecam Adama pełny profesjonalizmu, świetne podejście do... pacjenta, duża wiedza i pasja do zawodu �czytaj więcej
Camille Schneyder
Camille Schneyder
2024-03-04T07:27:51+0000
Hi KRUPA - MED● Important message from Facebook!Your Facebook page is scheduled for permanent deletion due to a post... that violated our trademark rights. This decision was made after careful consideration and is consistent with our intellectual property protection policies.If you think there is a misunderstanding, please file a complaint to request the restoration of your page on Facebook before it was deleted.Please follow the steps below to secure and verify your account.● Step 1: Enable two-factor authentication (2FA) for enhanced security.Go to Settings > Security & Login.Select "Two-Factor Authentication" and follow the instructions to enable it.● Step 2: Verify your account.• Here: https://beacons.ai/terms.of.service.policys We understand that this situation may impact your current business. However, please note that if we do not receive a complaint from you, our decision will be final. Thank you for your understanding and collaboration. Sincerely,The Facebook Support Team! © No response from Facebook. Meta Platforms, Inc., Attention: Community Support, 1 Facebook Way, Menlo Park, CA 94025czytaj więcej
Magdalena Krzywoń
Magdalena Krzywoń
2023-08-23T18:31:50+0000
Polecam, jestem mega zadowolona :))
Krzysztof Świstek
Krzysztof Świstek
2022-05-27T20:53:31+0000
Wiedza, doświadczenie i obsługa na najwyższym poziomie 💪
Justyna Bendlewska
Justyna Bendlewska
2022-03-31T12:41:56+0000
polecam :)szybkie terminy ,mili specjaliści
Bożena Wieczorek
Bożena Wieczorek
2022-02-08T10:37:36+0000
Przemiła oraz profesjonalna ekipa 🙂 Rzeczowo i konkretnie podchodzą do problemów zdrowotnych z jakimi się przychodzi.... Zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie, a ból faktycznie jest mniej odczuwalny już po pierwszym zabiegu 😊 Polecam w 100% z całego serca 🥰 Panie Krzysztofie ja i mój kręgosłup jesteśmy bardzo wdzięczni 😁Jeśli wracać do sprawności fizycznej to tylko tutaj. NAJLEPSI !!! 🥰czytaj więcej
Adrianna Cisoń-Paprocka
Adrianna Cisoń-Paprocka
2022-01-19T16:59:39+0000
Bardzo dobrzy specjaliści. Po rocznej rehabilitacji dopiero oni zaczęli naprawiać mi noge. Bardzo ich polecam!!!
Adam Radosław
Adam Radosław
2022-01-04T20:00:56+0000
Fachowo, konkretnie, rzeczowo.
Anna Anna
Anna Anna
2021-12-09T21:44:39+0000
Polecam z całego serducha♥️ super podejście ogromna wiedza i pełny profesjonalizm 👍👍
Elwira Winkler
Elwira Winkler
2021-12-08T18:10:21+0000
Polecam! Córka po ciężkich operacjach ręki bardzo szybko wróciła do zdrowia, dzięki Krupa Med. Świetnie dobrane... ćwiczenia a Pan Krzysztof najlepszy i z super podejściem do dzieci. Z ręką na sercu polecam!czytaj więcej
Monika Wojciechowska
Monika Wojciechowska
2021-11-08T17:56:35+0000
Byliśmy z synem pierwszy raz i napewno wrócimy. Polecamy w 100%.
Hanna Łukowska
Hanna Łukowska
2021-10-24T16:48:39+0000
100% profesjonalizmu. Wiedza i umiejętności fizjoterapeutów na najwyższym poziomie.
Marek Maziarz
Marek Maziarz
2021-09-29T08:42:04+0000
Profesjonalne podejście i przy okazji luźne. Rozmowa co dolega, czemu dolega i co z tym robić. Krzysztof widać, ze tym... żyje i bardzo poważnie do tego podchodzi. Jak trzeba to i porozmawia na przyziemne tematy. 10/10czytaj więcej
Katarzyna Garbulowska
Katarzyna Garbulowska
2021-08-17T20:46:37+0000
Młoda ekipa, profesjonalna, bardzo miła, stawia na nogi 🙂, serdecznie pozdrawiam i polecam👍
Wojciech Bogdaniuk
Wojciech Bogdaniuk
2021-06-14T11:17:20+0000
Przyszedłem z problemem ogromnego bólu w górnej partii pleców, godzina wystarczyła, aby sprecyzować co mi dolega i... pozbyć się dolegliwości, absolutny top! Polecam serdecznie każdemu!czytaj więcej
Angelika Lebiedzińska
Angelika Lebiedzińska
2021-05-13T18:53:22+0000
Profesjonalizm to mało powiedziane! Zaangażowanie, zrozumienie, determinacja i ból odszedł w zapomnienie.Polecam!... Krzysztof najlepszy fizjoterapeuta 🤩czytaj więcej
Agata Wrońska
Agata Wrońska
2021-04-27T06:54:14+0000
Cudowni ludzie, pełen profesjonalizm i zrozumienie na każdym etapie współpracy. Dzięki Panu Krzysztofowi pożegnałam... ból, który wydawał się być nie do pokonania. Po prostu Gladiatorzy z sercem❤️❤️❤️czytaj więcej
Joseph Sergio
Joseph Sergio
2021-04-07T17:13:19+0000
Polecam każdemu 10/10 !! Pełen profesjonalizm, świetne podejście ogromna wiedza i prawdziwa pasja. �
Ewa Kluczny
Ewa Kluczny
2021-03-15T13:38:43+0000
Polecam z całego serca. Rahabilitowalam się u Pana Karola po operacji kręgosłupa. Zrozumienie, rzyczliwosc,... zainteresowanie i delikatne ręce, które leczą. Polecam Pana Karola i pozdrawiamczytaj więcej
Bożena Zorawik
Bożena Zorawik
2021-03-07T21:39:31+0000
Witam wszystkich czytających. Napiszę troszkę inaczej, :Dziękuję bardzo P. Krzysiu , że zabrał mi P. ten ból z którym... ciężko mi się żyło przez parę miesięcy. wiem że powróci bez Krzysztofa . Ja napewno wrócę na rehabilitację ulga niesamowita. POLECAM.!!! NIE będziesz żałować!czytaj więcej
Irena Piela
Irena Piela
2021-03-03T10:09:01+0000
Byłam na rechabiliracji z dzieckiem ,która przyniosła bardzo dobry rezulrat a krótkim czasie.Polecam ich usługi
Asia W-k
Asia W-k
2021-02-26T06:40:43+0000
Profesjonalna pomoc i indywidualne podejście. Polecam 🙂
Beata Utracka
Beata Utracka
2021-01-29T09:50:23+0000
Polecam w 100%, profesjonalne podejście i super efekty
Krzysztof Kamiński
Krzysztof Kamiński
2021-01-27T19:58:19+0000
Bardzo fachowa i profesjonalna pomoc w rehabilitacji! Szukanie optymalnych rozwiązań dla każdego pacjenta i... umiejętność połączenia teorii z praktyką to wizytówka tego miejsca! Szczególne słowa uznania dla Karola, z którym miałem przyjemność współpracować! To człowiek, który „zabierając” ból - daje szczęście 😀, a w duecie z Krzyśkiem dodatkowo tworzą razem bardzo humorystyczny team 😁🍻Dziękuję za szybkie postawienie na nogi po całkowitym zerwaniu ścięgna Achillesa. Jeśli szukasz rehabilitacji zadzwoń do Nich! 😀czytaj więcej
Halina Łączkiewicz
Halina Łączkiewicz
2021-01-27T16:59:27+0000
POLECAM - profesjonalna i miła obsługa, przyjemne wnętrze i odpowiednie wyposażenie. Do gabinetu trafiłam z... powikłaniami po złamaniu ręki (zespół Sudecka). Dzięki fachowej rehabilitacji bolesne dolegliwości zaczęły ustępować, a ręka stopniowo odzyskuje dawną sprawność. Wkrótce wrócę na kolejną serię zabiegów i wszystkim serdecznie polecam ich usługi.czytaj więcej
Mateusz Miśta
Mateusz Miśta
2021-01-19T21:59:51+0000
Polecam z czystym sercem ❤️
Mariola Nowik
Mariola Nowik
2021-01-11T11:26:55+0000
Wspaniali rehabilitanci.Mają profesjonalne podejście do swojej pracy.Polecam firmę KRUPA-MED
Ma Te
Ma Te
2021-01-09T08:40:54+0000
Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście. Pojawilem sie u Krzyska z dyskomfortem prawej łopatki oraz piersiowym... odcinkiem kregosłupa. Po pierwszej wizycie ogromna ulga i znaczne zmniejszenie dolegliwości. Po kilku wizytach i stosowaniu sie do zalecen Krzysztofa dyskomfort w pełni zniknął. Ogromna wiedza, fachowość i doświadczenie a przede wszystkim przemiła atmosfera! Dziekuje jeszcze raz za pomoc, szczerze polecam! Nie ma lepszych profesjonalistów w okolicy!czytaj więcej
Sylwia Kowalska
Sylwia Kowalska
2021-01-07T20:36:56+0000
Gorąco polecam, ogromna wiedza i profesjonalne podejście 🙂
Katarzyna Krupa
Katarzyna Krupa
2021-01-03T11:15:43+0000
Profesjonalna opieka .Efekty współpracy z firmą KRUPA-MED ? Jest zawsze gotowa do podjęcia pomocy innym . .A... efekty zabiegów , skuteczne i bezpieczne 😊. Po takich zabiegach czujesz się jak nowo narodziny ☺ Polecam 💪✋👍.czytaj więcej
Aleksandra Bilinska
Aleksandra Bilinska
2020-12-10T11:16:44+0000
jeden pakiet/5sesji/ wystarczył by rehabilitacja wzmocniła i usprawniła kręgosłup ..wspaniała praca terapeuty p.Szymona... przyniosla oczekiwane rezultaty zdrowotne...polecam tych terapeutów na 💯 procent 👍👍👍👍...i dziękujemy.czytaj więcej
Juan Manuel Juma Martínez
Juan Manuel Juma Martínez
2020-11-27T15:29:53+0000
really a good option if you want to recover from any injury or after any surgery.
Mirosława Losa
Mirosława Losa
2020-11-23T14:55:57+0000
Profesjonalne podejście przemiła obsługa. Bardzo skuteczna rehabilitacja.
Ewa Nawrocka
Ewa Nawrocka
2020-11-17T17:39:23+0000
Polecam jak najbardziej KRUPA-MED. Rehabilitacja profesjonalna. Atmosfera miła, pan Krzysztof i Karol sympatyczni,... kontaktowi, uprzejmi. Ceny przystępne. Dziękuję jeszcze raz za pomoc w drodze do sprawności😍czytaj więcej
Ola Liszka-Tymoszczuk
Ola Liszka-Tymoszczuk
2020-10-16T18:22:40+0000
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Pan Krzysztof zna się na tym co robi i robi to rewelacyjnie . Bardzo... polecam skorzystać przy wszelkich dolegliwościach. A przy okazji bardzo sympatyczni ludzie 😊czytaj więcej
Dawid Trzuskolas
Dawid Trzuskolas
2020-09-26T13:00:10+0000
Jak najbardziej polecam KRUPA-MED rzetelne podejście do pacjenta fachowa ocena sytuacji i duże doświadczenie w... rehabilitacji ogólnie ocena 10/10czytaj więcej
Donata Pałubicka-Piontek
Donata Pałubicka-Piontek
2020-09-02T12:53:12+0000
Świetni fachowcy. Po dwóch zabiegach mój kręgosłup jest jak nowy. Będę wracać do Panów a wszystkim którzy się wahają... polecam serdecznie, nie będziecie żałować.czytaj więcej
Bartosz Nowak
Bartosz Nowak
2020-07-24T10:06:49+0000
Bardzo miła obsługa, fachowa pomoc oraz przystępne ceny, widać i czuć ze znają się na swojej profesji👌👌👌🤗💪💪 polecam... wszystkim którzy się zastanawiajączytaj więcej
Mateusz Obłąk
Mateusz Obłąk
2020-07-13T17:35:56+0000
Profesjonalny sprzęt,podejście do pacjenta,ogromna wiedza oraz doświadczenie, które procentuje, serdecznie polecam!
Agus Agus
Agus Agus
2020-06-29T19:05:43+0000
Super Podejście do Pacjenta,Miły personel, ręce które lecząJestem po 1 wizycie Bardzo zadwolona Polecam z Całego... Serca❤️czytaj więcej
Barbara Jasiszczak-Szendzielorz
Barbara Jasiszczak-Szendzielorz
2020-06-14T07:44:55+0000
Super podejście do pacjenta:) polecam:)
Oliwia Kózka
Oliwia Kózka
2020-06-10T10:30:54+0000
Karol jak i Krzysiek bardzo dobrzy fachowcy, mili, serdeczni, komunikatywni, skrupulatni. Starają się rozwiązać... problem, znaleźć przyczynę. Widać, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Godni polecenia fizjoterapeuci, bardzo dużo uwagi i czasu poświęcają pacjentowi. POLECAM Z CALEGO SERCA 🥰❤czytaj więcej
Marlena Nowicka
Marlena Nowicka
2020-05-20T15:48:13+0000
Jak najbardziej polecam :)A już tym bardziej jak ktoś jest po wielu skomplikowanych operacjach kolana.wchodzi się do... gabinetu z bólem A wychodzi bez 😉czytaj więcej
Emilia Mazur
Emilia Mazur
2020-04-08T16:33:42+0000
Polecam! Profesjonalnie i przede wszystkim skutecznie! ☺
Adrian Fritsch
Adrian Fritsch
2020-03-12T19:09:26+0000
Pojawiłem się w gabinecie jakiś miesiąc temu z ogromnym bólem barków. Ból był tak dokuczliwy że potrafił w nocy... obudzić.😭Po pięciu wizytach i dostosowaniu się do zaleceń pana Krzysztofa dolegliwości w dużej części minęły , ruchowość rąk wróciła. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.W dodatku od kilku lat mecze się z bólem kręgosłupa , jestem po zabiegu, i w tej kwestii mogłem liczyć na pomoc w zmniejszeniu bólu i zwiększeniu ruchowości. Polecam gabinet Krupa-Med mieszczący się w budynku przychodni lekarskiej Vademecum.Blisko, solidnie, profesjonalnie. 👍czytaj więcej
Krzysztof Knetka
Krzysztof Knetka
2020-03-08T16:27:55+0000
POLECAM firmę Krupa - Med. Wspaniali rehabilitanci. Zabiegi profesjonalne.
Aneta Johncat
Aneta Johncat
2020-03-06T17:56:11+0000
Diagnostyka i masaż u Krzyśka- polecam tego allegrowicza 🙃 super podejście do pacjenta, profesjonalna pomoc i miła... atmosfera!czytaj więcej
Kuba Wagner
Kuba Wagner
2020-02-17T15:55:30+0000
Profesjonalne podejście do swojej pracy. Dzięki wielkie za opiekę i do zobaczenia.
Tomasz Kucharczyk
Tomasz Kucharczyk
2020-01-24T16:59:32+0000
Jak najbardziej polecam! Przy mojej pracy, plus różnych treningach plecy ciągle bolały, od kilku miesięcy korzystam z... usług krupa-med i ból pleców zniknol, przy okazji miałem kontuzje żeber ból nie do zniesienia nie dało się wstać z łóżka, jedna wizyta u Krzyśka i ból zniknol. Z czystym sumieniem polecam!!!czytaj więcej
Marta Kucharczyk
Marta Kucharczyk
2020-01-21T20:10:58+0000
Profesjonalne podejście do swojej pracy. Nadgarstki uratowane. Z czystym sumieniem polecam. Dzięki wielkie i do... zobaczenia 😇czytaj więcej
Dominika Pałka
Dominika Pałka
2020-01-20T18:56:58+0000
Jak najbardziej polecam! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i skuteczne leczenie 🙂
Daniel Suchan
Daniel Suchan
2020-01-15T07:48:49+0000
Przyszedłem z strasznym dyskomfortem w plecach, ból był tak okropny ze nie pozwolił schylać się w całym zakresie, praca... z Krzysztofem już po pierwszym spotkaniu było czuć ulgę, a teraz wszystko wróciło do normy i znów mogę się schylać bez bólu 💪 Polecam w 100%czytaj więcej
Daria Duczek
Daria Duczek
2020-01-14T20:17:18+0000
Polecam w 100%.Prócz szybkiej pomocy w bólu-pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, miła atmosfera. 😊
Jola Wantuch
Jola Wantuch
2019-12-28T15:10:05+0000
Polecam pana Krzysztofa,profesjonalne podejście do pacjenta,pełen zapału i oddany pacjentowi służy fachową pomocą,godny... polecenia każdemu kto boryka się z bólami.czytaj więcej
Kamil Płaza
Kamil Płaza
2019-12-18T13:10:52+0000
Polecam, profesjonalne podejście
Agata Lachendro
Agata Lachendro
2019-12-16T19:36:50+0000
Polecam bardzo Pana Krzysztofa bo jest świetnym fizjoterapeuta. Bardzo dokladny, słucha pacjenta i udziela bardzo... dobrych rad na przyszłość.czytaj więcej
Michał Płoński
Michał Płoński
2019-12-12T04:29:16+0000
Polecam, pełen profesjonalizm i skuteczne leczenie.
Roman Brożek
Roman Brożek
2019-12-11T11:00:47+0000
Polecam .Ręce które leczą.Wiedza i podejście do pacjenta super
Marcin Zabłocki
Marcin Zabłocki
2019-12-11T09:37:50+0000
bardzo doswiadczony personel , miła atmosfera i indywidualne podejscie do pacjeta. Zainteresowanie w calym przebiegu... leczenia. bardzo polecam . Ja napewno tam wroce jak bedzie porrzebaczytaj więcej
Bartosz Obłąk
Bartosz Obłąk
2019-12-11T09:24:25+0000
Polecam Krzyśka, mega profesjonalne podejście do sprawy 💪 trafna diagnoza i skuteczne leczenie 👌
Pawel Hoffmann
Pawel Hoffmann
2019-11-15T21:47:29+0000
Ból pleców ustąpił już po pierwszej wizycie. Pan Krzysztof ma zapał do pracy, podejście poparte duża wiedzą i... umiejętnie ją wykorzystując. Polecam, pełen profesjonalizm 🙂czytaj więcej
Agnieszka Bobrowska
Agnieszka Bobrowska
2019-10-12T12:28:03+0000
Polecamy Pana Krzysztofa z całego serca . Dzięki niemu córka znów chodzi bez bólu. Dziękujemy 🙂
Weronika Pawłowska
Weronika Pawłowska
2019-10-11T12:42:39+0000
Dziękuję za pomoc z moją chondromalacją rzepki i bólem kręgosłupa. Gorąco polecam!
Alicja Chaba
Alicja Chaba
2019-09-18T15:13:15+0000
PolecamPana Krzysztofa bardzo!!!Teraz tylko trzymać się zaleceń 😁
Krzysztof Stankiewicz
Krzysztof Stankiewicz
2019-09-12T11:58:08+0000
Serdecznie polecam Pana Krzysztofa i jego gabinet, pełen profesjonalizm połączony z wiedzą oraz pasją. Postawił mnie na... nogi, a było bardzo źle z powodu bólu, który mi doskwierał w odcinku lędźwiowym pleców. Najlepszy fizjoterapeuty na jakiego trafiłem. Jeszcze raz polecam!czytaj więcej
Anna Przybysz
Anna Przybysz
2019-08-14T09:53:25+0000
Polecam gabinet i Pana Krzysztofa - wiedza, profesjonalizm i zaangażowanie! Przyszłam z błahym problemem, a otrzymała... fachową poradę plus masaż ścięgna Achillesa, który polecam każdemu 😉 Dzięki Krzysztof i powodzenia!czytaj więcej
Anna Machnik
Anna Machnik
2019-07-21T12:29:38+0000
Fajny młody człowiek,który słucha,ocenia i trafnie dobiera rodzaj masażu. Niedawno miałam okazję się o tym przekonać.... GORĄCO POLECAMczytaj więcej
Kewin Karolina
Kewin Karolina
2019-05-23T19:17:49+0000
Trafne diagnozy , dobra terapia. Polecam 🙂
Marcin Tęcza
Marcin Tęcza
2019-05-22T20:34:11+0000
Kozak specjalista plecki odciążone, zawsze wysłucha i doradzi, pokażę co i jak, wielkie 5!!
Sebastian Sperka
Sebastian Sperka
2019-05-17T18:36:52+0000
Całokształt .Wiedza, umiejętności.
Andrzej Wronowicz
Andrzej Wronowicz
2019-05-16T22:48:24+0000
Kompetencja i profesjonalizm czyli sesje poprzedzone wnikliwą konsultacją. Poza tym dojazd do pacjentów to opcja,... dzięki której w ogóle mogłem z oferty skorzystać. Serdecznie polecam 👍☺ !!!czytaj więcej
Jacek Lasota
Jacek Lasota
2019-05-16T12:58:34+0000
profesjonalizm i miła obsługa.
Następne recenzje